7 obiceiuri ale milionarilor. Nu te asteptai la aceste lucruri!

 

Iti doresti sa inveti mai multe despre finante si buget? Iata cateva obiceiuri ale oamenilor de succes!

Milionarii se impart in doua categorii mari: cei care s-au nascut milionari versus cei care au devenit milionari pe cont propriu. Contrar asteptarilor, mai mult de doua treimi dintre persoanele ce detin o avere neta de 30 de milioane de dolari sau mai mult sunt persoane care au devenit milionari pe cont propriu. Mai mult decat atat, studiile indica faptul ca varsta medie la care o persoana ajunge milionar este cea de 57 de ani. Bineinteles, situatiile difera in functie de contextul in care se afla fiecare persoana. Cu toate acestea, exista cateva obiceiuri ale milionarilor care sunt esentiale. Cu siguranta nu te asteptai la aceste lucruri!

Bogatia se acumuleaza in timp

Milionarii sunt constienti ca minunile nu se intampla peste noapte. Averea se acumuleza in timp, cu atentie la finantele personale si luand deciziile corecte din punct de vedere financiar. Ei investesc in mod constant in educatia lor. Isi concentreaza eforturile pe cresterea veniturilor si pe investitii. Nimic nu este simplu, iar rabdarea este esentiala.

Au multiple surse de venit

Milionarii nu se multumesc cu un simplu salariu. Acestia au multiple surse de venit. Invata constant abilitati noi si sunt la curent cu industriile in care activeaza. Isi concentreaza atentia pe acumularea de bunuri care sa le produca profit.

Nu isi doresc atat de mult sa iasa in evidenta

Cei mai multi dintre milionari nu isi doresc sa iasa in evidenta. Acestia tin la intimitatea lor si prefera sa se imbrace simplu, astfel incat sa atraga cat mai putin atentia asupra lor. In timp ce majoritatea oamenilor se indatoreaza pentru masini scumpe, milionarii prefera sa obtina independenta financiara. Acestia pretuiesc experientele si timpul liber in detrimentul lucrurilor materiale.

Economisesc

Milionarii stiu deja cat de important este sa economisesti. Ei traiesc cu mai putin decat castiga. Atunci cand primesc bani, milionarii aleg, in primul si in primul rand, sa investeasca. Pasul urmator este sa isi achite facturile. In final, banii care raman sunt banii pe care isi vor permite sa ii cheltuiasca. Cheia este sa economisesti o marja de cel putin 10% din veniturile tale.

Nu au datorii de consum

Milionarii se imprumuta doar pentru a face si mai multi bani decat au deja. De exemplu, acestia vor accesa un credit ipotecar pentru a achizitiona o locuinta pe care sa o inchirieze si sa obtina profit. Este prioritar pentru milionari sa isi achite datoriile si sa nu aiba niciun fel de restanta.

Isi seteza obiective smart

Milionarii isi seteaza obiective pe termen scurt, mediu si lung. Stiu unde vor sa ajunga si ce pasi trebuie sa parcurga. Sunt atenti cu banii si timpul lor. Stiu deja cat de importante sunt aceste lucruri si profita intotdeauna de oportunitati.

Invata din greseli

Greselile sunt inevitabile, chiar si pentru cei mai buni. Milionarii isi iau timp pentru a reflecta la greselile facute si invata din acestea. In continuare, ei concep un plan astfel incat acea greseala sa nu mai fie comisa.

Pentru a concluziona, disciplina si invatarea continua sunt cele mai importante obiceiuri ale milionarilor. Daca iti doresti cu adevarat sa ajungi la independenta financiara, trebuie sa renunti la cateva lucruri, astfel incat sa poti economisi si sa iti investesti banii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *