Set cu keratina Farmasi

Keratin Therapy Professional pentru un păr sănătos și plin de vitalitate

Oferă părului tău îngrijirea de care are nevoie cu FARMASI KERATIN THERAPY chiar la tine acasă. Tratamentul cu keratina Farmasi reface parul deteriorat, ars si despicat din cauza expunerii la soare, a feonului, a folosirii plăcii și a tratamentelor cosmetice. Podoaba ta capilară isi va recapata stralucirea, flexibilitatea și vitalitatea.

 

Keratina Beneficii pentru păr

Keratina este un tratament eficient de prevenire a deteriorării părului, ce reface keratina din structura firulului de păr, distrusă de factori atat externi (produse de styling, poluare și raze UV) cat și interni. Aceasta redă rezistenţa și fermitatea firelor de păr și conferă strălucire, de la rădăcină până la vârf.

📌 netezește și îndreaptă firul de păr;
📌 protejează împotriva căderii părului;
📌 îngroașă și conferă rezistență părului;
📌 oferă volum și strălucire părului;
📌 părul devine ușor de pieptănat și aranjat.

Ce este keratina?

Keratina este un tip de proteina ce intra in alcatuirea parului, pielii si unghiilor, care are un rol protector împotriva deteriorarii sau ruperii.  91% din firul de par este constituit din keratina, dar aceasta se altereaza odata cu expunerea parului la soare, cu folosirea feonului, a placii de indreptat parul, a ondulatorului, a chimicalelor substantelor din spuma de par sau a fixativului, din cauza vopselei de par. Inovatiile din domeniul dermato-cosmetic au reusit sa refaca in laborator aceasta proteina minune – keratina. Astfel, au luat nastere tratamente speciale pentru a suplimenta necesarul firului de keratina, prin urmare, în prezent, structura parului se poate reface.

Tratamentul cu Keratina pentru păr de la Farmasi

Creată în laboratoarele Farmasi din ingrediente bio, naturale, fara parabeni și testată dermatologic, gama cu keratină de la Farmasi este alegerea ideală pentru refacerea părului în confortul casei, la un preț mai mult decat accesibil. Tratamentul complet pe care îl recomandăm pentru rezultate optime conține șampon, mască, ser și spray cu keratină.

 

 

 

 

 

Șampon keratina Farmasi 360 ml

Șamponul reparator de tratament cu keratină curăță în profunzime și îndepărtează reziduurile și pătrunde totodată în stratul cuticulei pentru a hrăni firul de păr în profunzime.

 

Mască keratina Farmasi 200 ml

Masca de tratament cu keratină pentru păr restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.

Mod de utilizare: Masează pe părul umed după șamponare. Întinde cu ajutorul degetelor pe lungimea părului, insistând pe vârfuri. Pentru rezultate optime, lasă produsul să acționeze 3-5 minute și clătește cu apă din abundență. Aplica apoi Spray-ul de reparare cu keratină ce asigură pieptănarea ușoară și intensifică luciul.

 

Ser keratina Farmasi 30 ml

Serul de reparare cu keratină protejează părul împotriva efectelor căldurii și ale instrumentelor de coafat, acoperindu-l cu un strat protector. Formula absorbită instantaneu asigură un luciu de durată.

Mod de utilizare: Aplică câteva picături pe părul uscat, insistând pe vârfuri. Nu necesită clătire.

 

Spray keratina Farmasi 115 ml

Agită bine înainte de utilizare. Pulverizează pe părul umed și masează delicat cu degetele. Nu necesită clătire. Pentru un aspect mătăsos și lucios și pentru tratamentul vârfurilor despicate, aplică Serul de tratament cu keratină pentru păr.