Set revitalizarea parului cu usturoi si capixyl

Un păr strălucitor, rezistent și sănătos conferă încredere și siguranță de sine. Căderea și deteriorarea acestuia apar frecvent din cauze externe cum ar fi utilizarea unor produse de ȋngrijire nepotrivite tipului de păr sau din cauza ȋngrijirii excesive (vopsiri repetate şi dese, tratamente termice invazive).

Scalpul unei persoane obișnuite conține în mod general 100.000 – 150.000 de fire de păr, dintre care 85% se află într-un proces permanent de creștere. Firul de păr conține keratină și apă și este hrănit din vasele sanguine de la baza foliculului. Acesta crește, de obicei, în jur de 10 cm lungime în decursul unui an. Fiecare fir trece prin ciclul propriu, independent de celelalte fire de păr aflate pe pielea capului.

Procesul de creștere și de cădere a părului este constituit din 4 etape:

Obține un păr lung, frumos și sănătos cu tratamentul Dr. C. Tuna pentru creșterea și regenerarea firului de păr de la FARMASi. Formula inovatoare conține ingrediente 100% naturale si nutrienți care asigură în mod țintit aprovizionarea cu substanțe nutritive la nivelul scalpului și a rădăcinii firului de păr.

Produsele au ca ingredient principal extractul de usturoi și capixyl, sunt testate dermatologic, nu conțin parabeni, sulfați si 

NU MIROS A USTUROI. 👍🌱🌿🍃

Poate accelera creșterea părului cu până la de 3 ori față de ritmul său obișnuit.

Folosirea pe o perioadă de cel puțin 1-2 luni a tratamentului aduce multiple beneficii podoabei capilare:

  •  Stimulează creșterea și regenerarea părului;
  •  Întărește rădăcina firului de păr;
  •  Regenerează structura părului;
  •  Previne și combate căderea părului;
  •  Conferă strălucire podoabei capilare;
  •  Vindecă mătreața și alte afecțiuni ale scalpului;
  •  Potrivit pentru orice tip de păr;

 

 

Ce conțin seturile?

  Șampon revitalizant, formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire. Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir.

 

Dacă este utilizat regulat, contribuie la întărirea părului și îi conferă un aspect strălucitor.

INGREDIENTE
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride,Glycol Distearate, Cocamide MEA, Laureth-10, Lauryl Glucoside, Cocamide DEA, Styrene Acrylates Copolymer, Coco Glucoside, Polyquaternium-10, Fragrance/Parfum, Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract, Panthenol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Butylene Glycol, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Hydrolyzed Corn Protein, 

Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Benzyl Alcohol. Nu conțin SLES, SLS, parabeni, sulfați sau coloranți!

Produsul este disponibil la  225 ml.

Masca tratament pentru păr fragil și subțiat, restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, făcăndu-l mai puternic și mai ușor de pieptănat.

INGREDIENTE
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride,Glycol Distearate, Cocamide MEA, Laureth-10, Lauryl Glucoside, Cocamide DEA, Styrene Acrylates Copolymer, Coco Glucoside, Polyquaternium-10, Fragrance/Parfum, Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract, Panthenol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Butylene Glycol, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Benzyl Alcohol. Nu conțin SLES, SLS, parabeni, sulfați sau coloranți!

 

       Prin formula sa îmbunătățită, uleiul de usturoi concentrat revitalizant Dr. C. Tuna oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, cu tendințe de rupere. Îmbogățit cu ulei de floarea soareluiulei de migdale dulciminerale și vitamina E. Acest ulei miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr, cu tendințe de rupere și de cădere. Părul tău va avea un aspect vibrant și strălucitor.

INGREDIENTE Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride,Glycol Distearate, Cocamide MEA, Laureth-10, Lauryl Glucoside, Cocamide DEA, Styrene Acrylates Copolymer, Coco Glucoside, Polyquaternium-10, Fragrance/Parfum, Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract, Panthenol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Butylene Glycol, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Benzyl Alcohol. Nu conțin SLES, SLS, parabeni, sulfați sau coloranți!

 

Usturoiul – Remediul naturist impotriva căderii părului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Usturoiul face minuni in privința părului datorită componenței sale de aminoacizi, vitamine, minerale și oligoelemente, care acționează ca un puternic antibacterian.

După cum bine știți, proprietățiile usturoiul sunt multiple, și anume: intărește rădăcina firului de păr, stimulează circulația săngelui la nivelul scalpului, oprește căderea părului și stimulează creșterea, regenerează și revitalizează firul de păr și multe alte beneficii.

 

Capixylul – Beneficiile acestuia in regenerarea părului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Capixylul este un amestec de ingrediente special folosite in compoziția cosmeticelor.Capixilul are multe beneficii și poate trata căderea părului intr-un mod natural.

Capixilul previne miniaturizarea foliculilor de păr, îmbunătățește ancorarea părului, făcând foliculii mai lungi și mai groși, reduc pagubele cauzate de inflamație și pot arăta o creștere în stadiul creșterii părului.

Nu este niciodată prea târziu să incepi să-ți ingrijești părul, indiferent de vărstă și indiferent de tipul de păr.

 

Setul este disponibil in mai multe variante, la alegere, variante studiate si creeate special pentru a-ți satisface necesitățile atăt din punct de vedere al gradului de deteriorare a părului tau cât si din punct de vedere a bugetului pe care ești dispusă să il aloci revitalizării acestuia.

Alege varianta potrivită părului tău!

Convinge-te și tu de calitatea produselor!

Comandă acum!