MLM este un model comercial de viitor

 

Ce opinie au cei mai bogaţi oameni ai lumii despre MLM?

Dacă ar trebui să încep totul de la început, decât să construiesc tipul vechi de societate, mai bine aş crea firma pe principiile  marketingului de reţea.

Bill Gates, fondator Microsoft, cel mai bogat om din lume

 

Marketingul de reţea este o industrie cu o cifră de afaceri anuală de 114 miliarde de dolari. În ultimii zece ani a crescut cu 91%. La nivel mondial i se dedică peste 60 de milioane de oameni, din care 15 milioane de americani. Şi pentru o minte obişnuită aceasta reprezintă modelul comercial al secolului 21.

Warren Buffett, cel mai mare investitor la ora actuală şi al treilea cel mai bogat om din lume

Dacă aş rămâne fără nimic şi aş fi obligat să o iau de la început, de preferinţă mi-aş găsi o societate MLM şi m-aş apuca de treabă.

Donald Trump, magnat comercial

Cu cât va fi mai adâncă criza de încredere faţă de instrumentele tradiţionale de reclamă, cu atât comerţul modern se va baza tot mai mult pe marketingul de referinţă eficient.

Frank Maguire, fostul şef KFC, FedEx şi American Airlines

MLM poate rezolva criza  economică. Aceasta este o şansă pentru fiecare.

Bill Clinton, al 42-lea preşedinte al Statelor Unite

Cel mai semnificativ lucru la MLM este, că în cea mai înaltă poziţie a carierei puteţi ajunge numai prin demonstrarea faptului că sunteţi demn de încredere şi prin ajutorul acordat unei alte persoane, ori unui client ori unui alt distribuitor.

Paul Zane Pilzer, economist

Oamenii pot lucra de acasă, pot sta cu apropiaţii lor şi să îşi cultive relaţiile, ceea ce constituie ceea mai frumoasă afacere. Afecţiunea este un dar foarte preţios şi nu se poate aştepta de la oamenii ieftini. Dacă oamenii vă recomandă în mod transparent ceva, în ce cred ei înşişi, vă oferă o parte din ei, experienţele lor.

Warren Buffett, cel mai bogat investitor în prezent al treilea cel mai bogat om din lume

În MLM există două căi de a câştiga. Primul duce prin vânzarea directă. Din ceea ce comercializez beneficiez de comision. Dar aceasta nu este multilevel marketing, este o afacere prin vânzare directă propriu zisă. MLM adevărat începe atunci când învăţăm alţi oameni modul nostru de vânzare. Aici este dimensiunea socială a MLM.

Donald Trump, magnat comercial

Mai bine voi avea 1% din munca a 100 de oameni, decât 100% din munca mea proprie.

John D. Rockefeller, industriaş american

MLM constituie ocazia de construire a propriei firme cu un risc foarte mic, deoarece nu întreţin nici un fel de angajaţi, marketing şi nici depozite şi am nevoie de un capital iniţial foarte redus.

Donald Trump, magnat comercial

Multilevel este peste tot în jurul nostru. Toţi recomandă neîncetat câte ceva. Un film bun, un autoturism bun, un restaurant bun. Firmelor le aduceţi clienţi şi vânzări, fără să ştie de dumneavoastră, fără să vă fie recunoscătoare. Toţi suntem parte a MLM şi majoritatea dintre noi nu primeşte nici un fel de comision.

Donald Trump, magnat comercial

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *