De ce este bine să faceţi afaceri în cadrul MLM?

Câteva motive pentru care este bine să facem afaceri în multi level marketing:

Posibilitatea de a începe normă de muncă parţială, de exemplu şi pe lângă serviciu

Capital iniţial redus. Oamenii care trăiesc de la salariu la salariu nu au şanse să facă afaceri într-un alt mod – în majoritatea cazurilor pentru început este necesar un capital semnificativ. Mulţi oameni îşi doresc o întreprindere proprie, MLM le permite acest lucru – aceasta este o şansă pentru toţi.

Inexistenţa riscului în cazul înfiinţării unei întreprinderi proprii. Motivul pentru care oamenii nu fac afaceri constă în frica de insucces, care în afacerile clasice poate însemna o catastrofă financiară, dacă întreprinzătorul începător a jucat pe o singură carte şi a investit în afaceri economiile sale de viaţă. Un curs comercial mediu de recalificare costă aproximativ 2700 RON, firmele MLM serioase au instruirea ca parte a avansării în carieră, la un nivel foarte ridicat şi la un preţ minim.

Recompensare corectă în funcţie de performanţă – cuantumul recompensei depinde numai de activitatea proprie

Progresul în carieră asigurat. Se întâmplă în mod curent la locul de muncă, că deşi îndepliniţi condiţiile pentru avansare, în locul dumneavoastră este avansat altcineva. În MLM fiecare trebuie să muncească pentru o poziţie superioară şi este nominalizat în mod automat în aceea poziţie odată cu îndeplinirea criteriilor dinainte stabilite. Aici nu există protecţie, sau corupţie şi nici privilegii care să ducă la avansare.

Siguranţă financiară pe termen lung. Majoritatea firmelor, care lucrează sub forma MLM au deja o tradiţie multianuală. Firmele clasice fac reduceri, concediază şi falimentează, dar societatea voastră MLM nu vă va concedia niciodată. Acesta este o realitate demonstrabilă

 

beauty influencer farmasi

 

MLM este cea mai bună asigurare de sănătate. Dacă omul care lucrează în cadrul business-ului MLM devine inapt de muncă, locul lui nu va fi ocupat de nimeni. La care alt angajator vă va fi păstrat locul de muncă un an întreg în cazul în care veţi fi afectaţi de o boală gravă?

Avantajele afacerilor în marketingul de reţea, faţă de modelele tradiţionale de business, constau în conceptul network marketing-ului construit în aşa fel, încât să fie cât mai simplu pentru cei interesaţi:

 • Flexibilitate în timp (posibilitatea de realizare a afacerii pe lângă studii sau loc de muncă)
 • Puteţi alege singuri în ce măsură vă veţi implica în afaceri
 • Administrare simplă
 • Nu aveţi nevoie de nici-un fel de studii de specialitate
 • Infrastructura logistică şi administrativă rezolvată
 • Posibilitatea de a dobândi o avere substanţială (dacă aveţi asemenea ambiţii)
 • Posibilitatea de obţinere a unui venit pasiv (într-un termen scurt comparativ cu afaceri clasice)
 • Posibilitatea de realizare a afacerilor în mai multe state a lumii
 • Un sistem de instruire elaborate, care vă va învăţa cum să vă construiţi afacerea (oferită numai de cele mai bune societăţi MLM)
 • Un sistem atractiv de recompense şi bonusuri (oferă numai cele mai bune societăţi MLM)
 • Echipă de sprijin
 • Rata riscului în afaceri este aproape de zero.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *