Ce aleg, AVON sau FARMASI?

 

Buna, draga mea! 

Intrebarea multor fete in momentul in care doresc sa colaboreze cu o companie MLM, este CE ALEG? Cum in momentul de fata Avon si Farmasi sunt cele mai cautate, vreau sa iti spun de ce sa alegi Farmasi.

 

  1. Farmasi este o afacere de familie care a ajuns la a3a generatie. A rezistat testul timpului, si nu doar ca a rezistat, s-a extins foarte mult. (129 de tari in momentul de fata).

Sinan Si Emre, nepotii doctorului C. TUNA, sunt aici pentru a ne indruma in cel mai bun business al momentului si al viitorului.(iti spun mai jos de ce si al viitorului).

Mai stii alta companie MLM care este in Romania, care sa fie condusa 100% de membrii familiei? si mai mult de atat ….sa ajunga la a3a generatie!

 

2. FARMASI are reguli clare cu privire la productia produselor, implementate acum 70 de ani.

3.  DA, FARMASI este compania cu cea mai rapida evolutie in Romania, dar si in Europa. 

Mai stii vreo companie care sa intre in Romania si in 4 ani sa ajunga in top 3 companii de profil MLM? Altor companii le-a trebuit cel putin 10 ani sa ajunga cunoscute.

4. FARMASI are cel mai bun plan de compensare pentru Beauty Influenceri dar si pentru cei care vor sa ajunga intradevar la INDEPENDENTA FINANCIARA.

DA, ai citit bine!

In momentul de fata in Romania sunt persoane care castiga peste 10 000 EURO lunar, si gandeste-te ca sunt de 4 ani pe piata din Romania, iar mai nou de la 1 Aprilie 2023 au trecut la sistemul de GLOBALIZARE.

Ce inseamna pentru tine aceasta globalizare Farmasi? 

Asta inseamna ca Farmasi iti da posibilitatea de ati aduna prietenii si din celelalte tari, sa beneficiati de aceleasi produse,  preturi, oferte, avantaje; sa ajunga la fiecare in 2- 4 zile lucratoare (are depozite in fiecare tara); sa te poti dezvolta, iar oamenii tai sa-si poata dezvolta o echipa de clienti si beauty influenceri in tara respectiva (fara granite).

Toate acestea, inseamna castiguri mai mari pentru tine! Dar asta nu e tot!

Poti calatori alaturi de Farmasi in diverse tari (costurile fiind suportate integral de ei.) Sunt aproximativ 4 excursii pe an!

Daca doar pe Farmasi Romania castigurile au ajuns la peste 10000 Euro pe luna, imagineaza-ti cum vor fi castigurile lunile urmatoare, sau peste 6 luni. Dar peste 2 ani?

Acestea sunt tarile prezente care in care putem livra produse si putem forma echipe , dar mai urmeaza si alte tari.

In restul tarilor, pana la 129,  inscrierile si comenzile si pot face doar intern, dar va imaginati cand vor fi toate cumulate (sa poti face inscrieri in oricare tara si sa-ti formezi un lider acolo )?

 

 

5. Nu ti-am spus nimic despre bonurile suplimentare.

DA, FARMASI iti ofera bani (special) sa-ti cumperi masina si te recompenseaza suplimentar pentru fiecare nivel nou atins si mentinut 3 luni consecutiv.

Si ….CREDE-MA! Bonusurile nu sunt deloc mici!

Ai detalii aici 

 

As mai avea multe argumente sa-ti spun de ce FARMASI, dar te las pe tine sa te gandesti, sa cauti informatii despre castigurile reale ale  liderilor din celelalte companii MLM, conditiile si tot efortul pe care trebuie sa-l depuna pt a obtine acele calificari si bani.

 

RETINE!

Farmasi este de 4 ani in Romania. Nici o alta companie MLM nu-ti aduce un asemenea venit constant lunar, intr-un timp atat de scurt. ….

Nu mai vorbim de o afacere clasica !

Daca vrei date exacte, actuale (1 Aprilie 2023) despre castigurilor din Farmasi este ca :

  • sunt peste 3 castiguri de 10. 000 euro
  • sunt peste 9  castiguri de 8000 euro
  • sunt peste 16 castiguri de 6000 euro
  • sunt peste 32 de castiguri peste 4000 euro
  • sunt peste 62 de castiguri peste 2000 euro
  • sunt peste 121 de castiguri peste 1500 euro
  • sunt peste 245 de castiguri  peste 900 euro
  • sunt peste 540 de castiguri peste 300 euro

 

 

Te invit să iei parte la schimbarea vietii tale!

Meriti tot ce e mai bun! 

 

 

farmasi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *