Afirmatii zilnice

Merit tot ce este mai bun de la Viata!

2. Ma iubesc pe mine insami, iar aceasta iubire imi vindeca Viata !

3. Universul ma iubeste si are grija de mine !

 

 

4. Ma abandonez complet in Iubire!

5. Traiesc o poveste de viata ideala!

6. Totul este perfect in viata mea!

7. Aleg sa fiu liber(a)!

8. Ma deschid catre o viata fericita si implinita!

 

9.Sunt constient(a) de tot ce eu reprezint cu adevarat!

10. Am o minte sanatoasa si lucida!

11. Cred in puterea de vindecare a corpului meu. Imi apreciez si imi iubesc corpul!

12. Ma abandonez cu incredere in Puterea Prezentului! Sunt in siguranta!

13. Spun intotdeauna ce am de spus. Ma exprim liber si vorbesc numai din perspectiva iubirii!

14. Accept cu bucurie Viata!

15. Ma bucur de intelegere si de crestere spirituala!

16. Lumea este un loc prietenos!

17. Ma simt implinit(a)!

18. Sunt curajos/curajoasa si independent(a)!

19. Imi iert trecutul. Acesta nu mai are nicio putere asupra mea! Aleg momentul prezent si ma eliberez de experientele trecutului. Sunt liber(a) acum si am certitudinea ca viitorul meu este sigur si luminos! Multumesc! Multumesc! Multumesc!

20. Astazi imi propun sa fiu mai atent(a), mai prezent(a) si mai plin(a) de iubire! Viata este frumoasa si orice clipa merita traita din plin asa cum este ea. Merit sa fiu fericit(a). Aleg sa las la o parte suferinta, tristetetea, durerea si orice forma de rezistenta si aleg sa ma deschid catre pace, bucurie si sa am incredere. Sa am incredere deplina ca totul este bine asa cum este si ca totul ma conduce doar catre un bine si mai mare. Multumesc pentru fiecare zi din viata mea! Multumesc!

21. Sunt deschis(a) catre prosperitate si succes. Primesc cu bratele deschise bunastarea in viata mea. De asemenea, iubesc si accept existenta banilor in acest Univers. Inteleg faptul ca banii reprezinta energie si trebuie sa circule. Iubesc banii si invat sa iubesc Tot ceea ce este asa cum este. Astfel, reusesc sa nu ma mai impotrivesc vietii si sa renunt la orice forma de rezistenta. Devin din ce in ce mai liber(a) pe zi ce trece. Ma simt in siguranta, ma simt impacat(a), ma simt bine. Totul este perfect! Viata este frumoasa! Multumesc!

22. Ma iubesc si ma binecuvantez! Fac tot ceea pot pentru a crea in jurul meu un mediu plin de dragoste si armonie. Am grija de corpul meu si ma rasfat ori de cate ori am ocazia. Merit lucruri frumoase! Merit tot ce este mai bun! Multumesc!

23. Cred in iubire! Cred in oameni frumosi si calzi! Cred in bunatate deplina! Cred in viata! Cred ca totul este bine asa cum este! Ma simt in siguranta! Multumesc pentru tot ceea ce simt!

24. Ma deschid complet catre iubire, compasiune si aleg sa ma las ghidat(a) de Viata. Tot ce am nevoie vine la mine si tot ce trebuie sa stiu imi va fi revelat cu usurinta. Viata ma iubeste!

25. Renunt la orice tipar mental care ar putea crea realitati nedorite in viata mea. Imi aleg convingeri sanatoase, pozitive care ma pot ajuta sa fiu fericit(a) si sa am o stare de bine in orice clipa! Totul este bine in viata mea!

26. Astazi aleg doar sa fiu! Aleg linistea, aleg pacea interioara, indiferent de manifestarile exterioare! Trimit binecuvantarea mea plina de iubire intregului Univers! Simt caldura si puritatea iubirii! Atat…!

27. Totul este bine. Viata lucreaza pentru binele meu suprem. Orice situatie provocatoare pe care o experimentez in acest moment in viata mea, va avea un deznodamant fericit pentru mine. Orice ar fi, sunt in siguranta! Viata ma iubeste si are grija de mine!

28. Corpul meu este cel mai bun prieten al meu. Am incredere in el, in intelepciunea lui si invat sa-l ascult cu toata atentia. Ascult mesajele lui si actionez in consecinta, pentru binele lui si al meu. Imi iubesc si imi apreciez corpul. Am grija de el , ii ofer iubire, mangaiere, cuvinte frumoase, il spal cu dragoste si atentie, ii ofer o alimentatie hranitoare si delicioasa. Sunt fericit(a) sa ma aflu in acest trup. Sunt binecuvantat(a)! Multumesc!

29. Simt caldura si puritatea iubirii Acum si Aici!

30. Aleg iubirea in fiecare zi! Imi dau voie sa iubesc si sa fiu iubit(a) la randul meu! Daruiesc si primesc iubirea in viata mea acum!

31. Iubesc si accept totul asa cum este! Sunt constient(a) ca tot ceea ce este, este si atat! Totul este Dumnezeu!

32. Sunt ceea ce ce sunt! Imi dau voie sa fiu asa cum sunt! Ma accept asa cum sunt! Imi dau voie sa fiu ceea ce sunt aici si acum! Imi dau voie sa fiu!

33. Binecuvantez tot ce se afla in jurul meu, imi binecuvantez din suflet casa in care locuiesc, mobila si toate lucrurile de care dispun aici. Binecuvantez hainele, binecuvantez alimentele, binecuvantez apa, binecuvantez cu iubire profunda si sincera absolut tot ce am. Sunt recunoscatoare din Suflet pentru toate lucrurile bune care exista acum in viata mea. Viata ma iubeste, are intotdeauna grija de nevoile mele asadar, aleg sa ma las cu incredere in mainile ei, stiind ca intelepciunea ei infinita va avea grija sa ma aflu intotdeauna la locul potrivit si in momentele potrivite pentru desavarsirea mea. Multumesc Vietii pentru tot!

34. Imi deschid larg bratele in fata Universului si primesc de la el chiar acum frumusetea, bunastarea si miracole. Multumesc pentru tot ceea ce exista. Multumesc pentru toata abundenta divina si infinita, prezenta aici si acum in tot Universul!

35. Viata ma mangaie cu iubirea sa divina in fiecare clipa. Sunt binecuvantat(a).

36. Ma deschid catre prosperitate si succes. Ma deschid catre puritate, frumusete si bucurie. Ma bucur de ceea ce sunt. Ma bucur de unicitatea mea. Ma bucur de autenticitate. Ma bucur de viata mea, aici si acum. Multumesc pentru tot!

37. ”Doresc sa ma eliberez. Renunt la toate tensiunile. Renunt la teama. Renunt la manie. Renunt la vinovatie. Renunt la tristete. Renunt la vechile mele limitari. Renunt la toate aceste lucruri. Ma simt impacat cu mine insumi si cu viata mea. Ma simt in siguranta.” (Louise L. Hay)

38. Toate relatiile din viata mea sunt placute si frumoase. Traiesc o viata din ce in ce mai armonioasa!

39. Ma deschid catre binele meu Superior. Ma las ghidata(a) de Dumnezeu. Ma las ghidata(a) de Iubire! Totul este bine Aici si Acum! Multumesc!

40. Apreciez cu bucurie si sinceritate frumusetea celor din jurul meu! Vad frumusetea in oameni cu usurinta. Stiu cine suntem cu adevarat! Stiu ca suntem Unul! Multumesc pentru fiecare INGER din viata mea!

41. Ma deschid catre a servi cu bucurie si iubire Omenirea. Daruiesc celor din jurul meu iubire si bunatate, stiind ca iubirea si bunatatea nu se pot termina vreodata. Iubirea si Bunatatea sunt Infinite. Dumnezeu este Iubire si Bunatate!

42. ”Binecuvantez si revars abundenta asupra tuturor celor din lumea mea si toti cei din lumea mea ma binecuvanteaza si revarsa abundenta asupra mea.” (Louise L. Hay)

43. Ma iubesc si ma accept pe mine insumi exact asa cum sunt. Ii accept si ii iubesc pe cei din jurul meu exact asa cum sunt. Cu totii suntem ingeri divini-umani!

44. Spune-i corpului tau astazi: “Te iubesc si te apreciez dragul meu corp exact asa cum esti. Multumesc pentru puterea si frumusetea ta! Multumesc pentru intelepciunea ta. Multumesc ca existi!”

45. Iubesc Viata!

46. Este usor pentru mine sa ma iert si sa merg mai departe prin viata liber(a) si plin(a) de iubire!

47.Ma las cu incredere in mainile Iubirii Divine. Stiu ca ea imi va aduce in cale tot ce am nevoie pentru desavarsirea Sufletului meu. Fie ca intotdeauna sa se faca Voia Suprema a Iubirii!

48. Ma iert si ma accept neconditionat.

49. Multumesc pentru toti mesagerii si pentru toate mesajele Divine care ma ajuta in aceasta calatorie de redescoperire a Cine sunt Eu cu adevarat! Multumesc din Suflet!

50. Iubesc si recunosc complet Esenta Divina din mine! Stiu, simt si vad cine Sunt cu Adevarat!

51. Totul este bine! Pacea, Iubirea, Claritatea Divina sunt mereu in interiorul inimii tale.

52. Fac pace chiar acum cu viata mea si cu tot ceea ce este asa cum este! Sunt liber(a)!

53. Trimit catre toti oamenii din viata mea dragoste, binecuvantare si recunostinta!

54. Imi dau voie sa am grija de mine, de corpul meu si sa ma rasfat din cand in cand! Merit sa ma simt bine si sa ma relaxez!

55. Renunt la a mai avea asteptari si imi dau voie sa ma eliberez de atasamente. Sunt constient(a) de cate lucruri frumoase si miraculoase se afla in interiorul meu, dar si in afara mea, acum, aici!

56. Imi dau voie sa am grija de mine, de corpul meu si sa ma rasfat din cand in cand. Merit sa ma relaxez si sa ma simt bine!

57. Aleg sa vad zi de zi Divinitatea din Tot si din Toate!

58. Sunt inconjurata de oameni frumosi si minunati! Traiesc in armonie! Ma simt binecuvantat(a)!

59. ”Eu sunt o fiinta nelimitata ce primeste o bunastare nelimitata de la o Sursa nelimitata!” (Louise L. hay)

60. Accept cu bucurie si dragoste nesfarsita Viata, asa cum este ea , cu tot ce ea cuprinde aici si acum!

61. Faca-se Voia Ta , Doamne! Pentru ca Tu sti intotdeauna, ce este necesar pentru Binele meu cel mai mare! Ma las in mainile Tale cu incredere si cu multa recunostinta pentru tot ceea ce sunt si pentru tot ceea ce traiesc!

62. Multumesc pentru tot binele ce vine in fiecare zi spre mine! Multumesc pentru toata armonia si abundenta din viata mea !

63. Afirmatia_Zilei: “Pace, iubire, bucurie, relaxare.Ma relaxez si ma las dus de curentul vietii, oriunde m-ar duce acesta.”(Louise L. Hay)

64. ”Ascult vocea lui Dumnezeu. Aud rasul vietii. Fac parte integranta din viata. Ascult cu iubire.” (Louise L. Hay)

65. Pacea si bucuria de a fi sunt starile cu care aleg astazi sa-mi petrec intreaga zi!

66. Iubirea este prietena mea cea mai buna! Insa, pe langa asta, am inteles si stiu si simt in interiorul meu ca eu si Iubirea suntem Una/Unul! Stiu ca in realitate sunt Iubire!

67. De peste tot imi vin in cale oportunitati superbe de crestere spirituala si personala!

68. Abundenta divina ma inconjoara zi de zi!

69. Ma las cu incredere in mainile lui Dumnezeu si in binecuvantarea momentului prezent. Este liniste si este pace , acum , aici, in Sufletul meu! Multumesc!

70. Multumesc pentru toti oamenii din viata mea, multumesc pentru tot ce am invatat si mi-am reamintit de la fiecare , indiferent ca acestia mi-au adus bucurie sau tristete. Am inteles ca totul se intampla exact asa cum trebuie pentru ca eu sa inteleg cine sunt asadar, sunt din suflet recunoscatoare pentru tot. Iert si binecuvantez cu toata iubirea fiecare om care a trecut, trece si care va trece prin viata mea si multumesc pentru toate darurile primite! Totul este bine acum!

71. Sunt recunoscator/recunoscatoare pentru fiecare clipa din viata mea !

72. Ma simt sustinut si iubit de Forta Divina si sunt perfect constient de linistea, iubirea si prosperitatea infinita care este prezenta in viata mea chiar ACUM! (Laura Elena Apetroaie).

73. Primesc cu bucurie si inocenta, darurile pe care Viata mi le ofera, in orice moment, sub orice forma!

74. Sunt parte din Iubire, sunt parte din Tot! Sunt Bucuria Vietii si sunt fericit(a) pentru ca exist!

75. Aleg sa-mi ofer si sa ofer , zi de zi, darul sinceritatii!

76. Aleg sa traiesc cu multa bucurie viata si fiecare situatie de viata asa cum se prezinta ea! Aleg sa am incredere ca totul ma conduce catre un bine mai mare. Aleg sa iubesc fiecare moment de acum si sa fiu, sa fiu, sa fiu cine sunt, Aici si Acum!

77. Viata este o binecuvantare Divina! Multumesc ca exist!

78. Imi revars cu bucurie iubirea asupra celor din jurul meu si ii binecuvantez. Vad si recunosc in oamenii din jurul meu Scanteia Divina, ce se afla si in mine si peste tot! Simt cu Totul este Iubire!

79. Ma accept complet asa cum sunt si pentru TOT ceea ce sunt ! Ma accept si ma iubesc total si neconditionat ! Multumesc pentru iubirea care sunt si care este peste tot !

80. Doamne, ajuta-ma sa nu mai uit niciodata CINE SUNT si de ce ma aflu aici si ghideaza-ma sa fac tot ceea ce Trebuie sa fac fiind cine sunt si sa-mi construiesc viata de acolo, de la Cine sunt eu cu adevarat! Multumesc pentru tot ceea ce sunt si pentru ca sunt exact asa cum sunt!

81. Accept si iubesc fiecare traire, fiecare emotie, fiecare stare din Mine asa cum sunt, stiind ca toate fac parte din TOT ceea eu SUNT! Le las sa existe si sa se manifeste atata timp cat rolul acestora este necesar pentru ca eu sa ajung mai aproape de Cine sunt cu adevarat!

82. Sunt constient(a) de Tot ceea ce sunt si am invatat sa vad Viata prin prisma Sufletului! Asadar, in fata mea se afla doar magie si frumusete. Peste tot se afla doar magie si frumusete! Ma simt binecuvantat(a)! Multumesc!

83. Aleg sa sarbatoresc magia si frumusetea iubirii in fiecare zi! Acea Iubire care se afla dintotdeauna in Sufletul meu! Observ cum pe zi ce trece devin tot mai usor constient(a) de acest superb Adevar!

84. Doamne, imi pun increderea in Tine. Fa tu ce sti ca ai de facut prin mine si aseaza-le pe toate exact dupa Sufletul Tau, spre binele fiecaruia dintre noi!

85. ”Asimilez cu usurinta noile idei. Viata este de acord cu mine.Nimic nu ma poate irita. Sunt calm.”(Louise L. Hay).

86. Ma deschid catre frumusetea Sufletului si aleg compasiunea, aleg iertarea, aleg acceptarea si iubirea atat fata de mine insami/insumi cat si fata de cei din jurul meu! Stiu ca asa voi deveni tot mai constient(a) de ceea eu reprezint cu adevarat si ca prezenta mea va atinge cu adevarat si sufletele celorlalti! Ma simt binecuvantat(a) sa ofer toate aceste daruri!

87. Am incredere in mine! Am incredere in ceea ce sunt cu adevarat! Am incredere in ceea ce simt in adancul Sufletului meu! Am incredere in Iubire, am incredere in cursul natural al Vietii si in Dumnezeu! Am incredere in ceea ce traiesc acum, aici si am incredere in puterea momentului prezent! Totul este bine!

88. Ma eliberez de orice forma de control si ma deschid complet catre Dumnezeu! Aleg sa devin constient(a) de tot ceea ce sunt cu adevarat si sa ma accept pentru ceea ce sunt!

89. Aleg sa fiu liber(a) si sa merg pe drumul pe care eu il simt in interiorul meu ca fiind adevarat! Aleg sa privesc totul doar prin Iubire si sa traiesc doar in Iubire!

90. Aleg sa privesc totul doar prin iubire si sa traiesc doar cu iubire si pentru iubire! Aleg sa ma abandonez in Iubire si in Voia Divina pentru ca cel mai mare si mai frumos bine sa se indrepte spre mine si spre toti cei care fac parte din viata mea!

91. Multumesc Doamne pentru fiecare dar si pentru fiecare experienta pe care mi le-aduci in cale, in fiecare clipa! Ma simt binecuvantat(a)!

92. Sunt perfect constient(a) de MIRACOLUL EXISTENTEI si de faptul ca viata reprezinta un dar de la Dumnezeu! Sunt constient(a) de ceea ce sunt si decid sa merg prin viata doar liber(a) si plin de incredere in ceea ce este!

93. Si este liniste acum, este pace acum, este bucurie acum, este siguranta acum, este usurinta acum, este Iubire AICI, ACUM ! SUNT ACASA, ACUM, AICI !

94. Aleg sa-mi deschid inima complet si sa traiesc cu sinceritate, cu iubire si cu multa bucurie! Stiu ca VIATA ma sprijina si ma ghideaza doar catre bine! Sunt complet recunoscator/recunoscatoare pentru magia ce o traiesc din ce in ce mai mult, in fiecare clipa!

95. Fiind constient(a) de CEEA CE SUNT cu adevarat imi dau voie sa raman sincer(a), autentic(a) si loial(a) adevaratei mele naturi, indiferent de orice! Accept fiecare parte din Mine asa cum este si o las sa se manifeste exact asa cum trebuie sa se manifeste , dar imi dau voie, pas cu pas, clipa de clipa, sa raman complet sincer(a) SINELUI ADEVARAT!

96. Sunt ceea ce sunt si ma accept pentru tot ceea ce sunt, asa cum sunt, oferind cu bucurie si celor din jurul meu aceeasi acceptare si aceeasi iubire pentru tot ceea ce ei sunt, exact asa cum sunt!

97. Traiesc cu o inima deschisa si imi dau voie sa merg prin viata urmand cu incredere doar simtirea si ghidarea din sufletul meu!!

98. Imi urmez vocea sufletului cu incredere, observand ca ceea ce simt sa fac si vine din usurinta, din bucurie si din conectare cu CEEA CE SUNT este de fapt, conform cu ghidarea divina, cu VOIA SA! Am incredere astfel in aceasta simtire si in cursul natural al energiei Vietii, care curge prin mine, stiind ca fiecare lucru isi are moment potrivit si vine asa cum trebuie si cand trebuie in vietile fiecaruia spre un bine divin!

99. Noi suntem Una/Unul cu Cerul ce se afla mereu senin, etern si linistit de dincolo de nori!

100. Clipa de clipa, in orice clipa, chiar si in ceea ce poarta numele de vis, Eu observ, privesc mesajele ce vin natural, spontan, prin diverse si infinite forme si moduri, de la/din Mine catre Mine (aceste forme , moduri, mesaje aparand si disparand totodata, in Mine, in Eterna Prezenta, in Eternul Spatiu) pentru ca Eu sa ma cunosc(recunosc, regasesc) pe Mine ! Privesc , observ (in liniste) chiar si pacea, iubirea si bucuria infinita ce rasar spontan si din plin in Mine, acum, aici, in acest joc divin si in realizarea a CEEA CE EU SUNT !

101. Multumesc Existenta pentru ca respiri in Mine, ca te afli in fiecare inimioara si ca datorita Tie, ea bate in orice clipa, nascand o muzica tare placuta si fina auzului Tau, si ca totul este atat de simplu in Tine! Multumesc pentru Adevarul Tau , Adevarul adevarat si etern !

102. Astazi ma aflu in deplina recunostinta si iubire pentru tot si toate! Sunt fericit(a) si complet recunoscator/recunoscatoare Vietii pentru toate binecuvantarile pe care mi le aduce in fiecare moment! Ma simt cu adevarat, un copil rasfatat al Lui Dumnezeu! Multumesc!

103. Multumesc Existenta draga pentru pacea, bucuria atat de pura, si iubirea atat de vindecatoare, atat de coplesitoare si atat de dezmierdatoare care rasar odata cu recunoasterea Ta in sufletul meu, odata cu realizarea ca Eu, pur si simplu, Sunt !

104. Doamne, spulbera toata aceasta aroganta a ego-ului si orice nevoie de a mai controla si forta lucrurile in viata mea! Lasa-ma sa ma abandonez in infinita Ta iubire, sa traiesc doar in Adevarul Tau si sa devin Una cu Tine, celebrand astfel doar Unitatea si trairea in inima! Deschide-mi ochii sufletului pentru a recunoaste Ceea ce sunt cu adevarat! Multumesc cu toata fiinta mea pentru tot!

105. Doamne, cu toata fiinta mea iti marturisesc ca raman fidel(a) Adevarului Tau si Luminii Tale! Binecuvanteaza-ma cu dulceata si lumina constientei de Sine si aseaza in Sufletul meu intelepciune, blandete si increderea ca toate se petrec intr-o ordine divina! Multumesc pentru toate darurile tale, si sunt constient(a) tot mai mult, pe zi ce trece ca nimic nu-mi apartine si ca totul vine doar din Tine!

106. Multumesc Doamne pentru ca esti in inima mea si in jurul meu si ca mereu, imi oferi iubirea si protectia Ta! Multumesc ca imi trimiti ingerii Tai pazitori care ma feresc de fiecare data de tot ceea ce nu este potrivit pentru binele meu! Multumesc pentru tot ce-mi daruiesti in fiecare clipa si pentru posibilitatea de a da si eu mai departe din darurile Tale! Multumesc Doamne ca esti aici si acum cu mine, in mine si peste tot, in sufletele tuturor si ca aduci prin bunatatea Ta infinita, atata bucurie in vietile fiecaruia dintre noi!

107. Doamne, multumesc pentru toata iubirea pe care ai asezat-o in inimile noastre si pentru bucuria revarsarii ei asupra a tot ceea ce exista! Multumesc Doamne pentru ca Suntem, multumesc pentru Adevar, pentru lumina Ta , multumesc pentru fiecare constientizare, si fie ca toti sa ne abandonam in Tine, Doamne si ca toate sa se aseze dupa Voia Ta spre binele tuturor! Sa fie mereu, bucurie, pace si libertate in sufletele si in vietile noastre!

108. Doamne, lumineaza-mi calea, inima si mintea cu Adevarul Tau si ofera-mi intelepciunea de a ramane mereu deschis(a) catre tot si toate! Multumesc pentru iubirea pe care mi-o daruiesti in fiecare secunda a vietii mele!

109. Doamne, ghideaza-ma intotdeauna catre Adevar si ajuta-ma sa pot trai in pura curatenie interioara! Sa fie bucurie, pace, lumina, iubire si armonie in tot si toate, in vietile tuturor! Multumesc pentru Tot Ceea Ce Sunt!

110. Doamne, multumesc pentru toate constientizarile pe care le-ai asezat in sufletul meu, multumesc pentru claritatea asternuta din dragostea Ta in mintea mea, multumesc pentru pacea pe care mi-o daruiesti in fiecare clipa, multumesc pentru ca Sunt Ceea Ce sunt si ajuta-ma sa raman mereu deschisa catre Tine, ca Tu sa faci ce vrei prin mine si ca totul sa fie spre binele cel mai Mare al tuturor! Sa se faca mereu Voia Ta! Amin!

111. Astazi, Doamne, dinauntrul inimii mele, te rog sa ma ajuti sa fiu ceea ce in sufletul meu, in profunzimea acestuia, simt ca sunt cu adevarat! Ajuta-ma sa fiu ceea ce sunt cu adevarat, sa Fiu, sa raman in Adevar si sa ma abandonez complet in mainile Tale! Tu stii intotdeauna, ceea ce trebuie facut prin fiecare dintre noi pentru ca fiecare dintre noi sa recunoastem, in interior Adevarul Tau si astfel sa fim in totalitate, liberi! Fie ca toate fiintele acestui Univers sa Te recunoasca cu adevarat, pe Tine , Doamne, in inimile lor si sa ramanem cu totii mereu conectati cu Tine, cu Iubirea Ta , cu Tot Ceea ce Exista pentru a ne umple vietile de abundenta deplina!

112. Fie ca toate fiintele din Univers sa traiasca in Adevar, in armonie cu tot si toate, in conexiune cu Ceea ce Suntem cu Adevarat, sa fim, sa daruim, sa ne ascultam unii pe altii cu adevarat, sa ne acceptam unii pe altii cu adevarat, sa ne imbratisam cu sufletul si sa fim liberi, traind cu un suflet deschis complet si sa privim totul ca fiind ceea ce este si atat, sa lasam deoparte cu incredere si curaj tot ce ne-ar mai putea impiedica sa ramanem in Adevar, in curatenie interioara si in armonie unii cu altii! Doamne, binecuvanteaza-ne cu intelegere divina si aseaza-le intotdeauna, pe toate in modurile cele mai potrivite binelui suprem al tuturor! Faca-se Voia Ta! Fii binecuvantat, suflet drag!

113. Doamne, ajuta-ne sa fim deschisi catre toate experientele care pot aparea in calea noastra, sa le acceptam asa cum sunt, sa renuntam la rezistente, pentru a intelege care pot fii mesajul si intelepciunea din acestea! Ajuta-ne sa ramanem in armonie cu toate, sa vindecam ce mai avem de vindecat, sa facem pace cu tot ce mai avem de facut pace, sa ne dam voie sa ne regasim cu adevarat, sa fim ceea ce suntem , sa ne bucuram si sa ne mai jucam ca niste copii inocenti, sa zambim mai mult, sa avem mai multa incredere, sa fim sinceri si pur si simplu , sa Fim! Si aseaza-le Tu , Doamne, pe toate asa cum trebuie sa fie, dupa Voia Inimii Tale!

114. Doamne, multumesc pentru ca Exist, multumesc pentru toti oamenii din jurul meu, multumesc pentru iubirea, abundenta,pacea, armonia si ajutorul pe care mi le oferi in fiecare clipa, multumescDoamne pentru tot si toate asa cum sunt si multumesc pentru posibilitatea de a multumi ! Amin !

115. Doamne, binecuvanteaza-ne cu lumina Ta, cu claritate, cu intelegere si constienta de Sine, in fiecare moment al vietii noastre! Multumim pentru toata dragostea Ta! Pace , iubire si bucurie tuturor!

116. Doamne, aminteste-ne de fiecare data, sa ne acceptam cu toate partile noastre asa cum sunt! Adu intelegere in inimile noastre despre ceea ce suntem cu adevarat si ajuta-ne sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem! Sa ramanem in acceptare si in inocenta! Sa fim constienti , sa fim prezenti, sa ramanem atenti, sa fim blanzi , sa fim intelegatori si sa Fim si fie ca toate sa se aseze cu usurinta, in vietile tuturor! Pace, armonie si bucurie, suflete dragi!

117. Doamne, adu in inima mea intelegerea si intelepciunea ca toate sunt potrivite asa cum sunt si ca fac parte din jocul Vietii! Ajuta-ma sa raman in armonie cu toate asa cum sunt, sa privesc totul prin Ochii Iubirii si sa nu ma mai impotrivesc Voii Tale! Ajuta-ma sa invat sa ma las purtat(a) de ghidarea Ta si de Voia Ta in toate si sa inteleg inauntrul meu, ca totul ne poate conduce doar spre un bine mai mare si ne ajuta sa intelegem si sa fim ceea ce suntem suntem cu adevarat! Ajuta-ma sa raman constient(a) in fiecare moment si sa traiesc cu inima deschisa si curata! Lumineaza-ne pe toti Doamne cu dragostea Ta si multumesc pentru tot!

118. Doamne, astazi iti sunt din nou pe deplin recunoscator/recunoscatoare pentru toata bogatia ce se afla deja in noi, in sufletele noastre, pentru intelegerea pe care ai adus-o in viata mea despre tot ceea ce sunt si multumesc pentru fiecare constientizare! Multumesc pentru libertatea de a fii, pentru bucuria de a zambi, pentru sunetele unei melodii de suflet, pentru puterea de a iubi si de a darui, multumesc pentru respiratie, pentru frumusetea si magia naturii, pentru toti oamenii frumosi din jurul meu, multumesc pentru tot ceea ce este asa cum este si pentru tot ceea ce faci prin mine, in fiecare clipa! Multumesc pentru absolut tot! Multumesc! Amin!

119. Doamne, binecuvanteaza-ma cu linistea Ta si ajuta-ma sa recunosc in interiorul meu tacerea naturala si simpla a Ceea ce Sunt cu adevarat, sa raman linistit(a) si prezent(a) si sa am incredere in ceea ce Tu faci prin mine, in fiecare clipa, intelegand ca toate acestea se intampla asa cum se intampla, doar spre bine! Ajuta-ma sa privesc totul in liniste si prin Ochii Iubirii Tale! Multumesc pentru caldura si mangaierea Ta, ce mi le oferi, in fiecare moment , indiferent ca sunt sau nu constient(a) de ele, de fiecare data! Fie ca toti sa constientizam bunatatea Ta Doamne, si sa ramanem conectati cu Tine, pentru a ne elibera de orice forma de suferinta! Lumineaza-ne Doamne pe toti si ajuta-ne sa ramanem in inocenta si pace!

120. Imbratisez cu iubire fiecare parte a fiintei mele asa cum este! Multumesc Doamne, pentru fiecare parte din Tine ce exista asa cum exista si pentru intelegerea ca toate aspectele fiintei noastre sunt aici de fapt, pentru a ne ajuta sa ne reamintim cine suntem cu adevarat si pentru a ne ajuta sa ne inaltam! Binecuvantez totul si fie ca lumina si gratia Ta sa patrunda in vietile tuturor si sa aduca incantare divina in fiecare clipa , in inimile noastre!

121. Doamne, binecuvanteaza-ne astazi, cu intelepciune si intelegere, cu armonie , cu bucurie deplina in tot ceea ce faci prin noi, cu puterea de ramane sinceri cu noi insine si cu Tine, cu acceptare si incredere in experientele care ne apar in cale, cu claritate , pace si frumusetea de a darui neconditionat! Multumesc Doamne, pentru ca in fiecare clipa , imi ghidezi pasii si ai grija de mine! Multumesc ca Esti Aici!

122. Doamne, multumesc pentru tot ce am inteles si mi-am reamintit si pentru tot ce inteleg si imi reamintesc si pentru tot ce voi intelege si imi voi reaminti cu ajutorul si prin intermediul oamenilor minunati pe care mi-ai adus, imi aduci si imi vei aduce in cale! Ma simt binecuvantata! Multumesc pentru tot! Amin!

123. Multumesc Doamne pentru bucuria fiecarui moment si pentru bucuria de a fii si atat! Fie ca toate fiintele de peste tot, vazute sau nevazute, sa simta Suprema Ta Iubire si sa ne reamintim cu totii de puritatea a Ceea ce Suntem cu adevarat! Sa ramanem in aceasta inocenta si sa fim in armonie si in pace cu Totul! Doamne Ajuta! Amin!

124. Doamne, adu tu in calea mea tot ceea ce Tu stii ca am nevoie cu adevarat, ofera-mi experientele de care Tu stii ca am nevoie in acest moment, adu-mi in cale oamenii pe care trebuie sa-i intalnesc in acest drum de desavarsire si inaltare divina. Ma las in mainile Tale si sa se faca ca intotdeauna, Voia Ta. Multumesc!:)

125. Doamne, ofera-mi curajul si puterea de a accepta totul asa cum este, de a renunta la asteptari, la control, la rezistente, de a privi totul doar prin Ochii Tai si de a ramane impacat(a) cu Voia Ta, avand incredere deplina ca totul ma poate conduce doar spre un bine superior! Multumesc pentru tot si toate! Amin !:)

126. Doamne, multumesc pentru bucuria acceptarii a tot si toate asa cum sunt, pentru armonia cu Totul, pentru compasiunea si blandetea cu care ne-ai inzestrat inima, si pentru bucuria si pasiunea de a face parte din acest dans, pe care noi il numim Viata! Amin!:)

127. Doamne, ajuta-ne sa ramanem in sinceritate fata de noi insine, sa ramanem sinceri cu sufletul nostru, sa fim deschisi catre a ne asculta si simtirea , si inima, sa acceptam ratiunea si rolul ei, dar sa invatam sa ne ascultam si inima. Si sa ramanem sinceri cu Tine! Multumim Doamne pentru dragostea suprema, cu care ne imbratisezi pe toti, fara indoiala, in fiecare moment!:)

128. Doamne, multumesc pentru aceasta noua saptamana, pentru fiecare clipa de acum care reprezinta, intotdeauna, un nou inceput!:) Fie ca iubirea Ta sa ne ghideze pasii si sa ne aduca tot mai aproape de sufletul nostru si de bucuria de a fii ceea ce suntem si atat!:)

129. Doamne, reaminteste-ne, ori de cate ori mai uitam, de cine suntem cu adevarat, de frumusetea Fiintei ce se afla in fiecare dintre noi si ajuta-ne sa ramanem Acasa, sa ramanem constienti de adevarata noastra natura, natura ce este una cu tine si unde intotdeauna, se afla pace, iubire , liniste, bucurie si siguranta! Multumesc! Amin!

 

130. Doamne, ajuta-ma sa privesc toti oamenii din jurul meu prin Ochii Iubirii Tale infinite, sa-i vad ca fiind ceea ce sunt, dincolo de aceste roluri de oameni pe care Tu ni le-ai oferit, sa recunosc in ei minunea a Tot ceea ce suntem si sa inteleg, sa accept, ca suntem aici, asa cum suntem fiecare si pentru a ne ajuta unii pe altii in acest drum de desavarsire! Deschide-ne Doamne, ochii inimii pentru a putea vedea frumusetea Ta, care se afla in fiecare dintre noi si peste tot! Multumesc! Amin!:)

131. Fie ca toti sa ne reamintim de adevarata noastra natura, de bucuria daruirii si de armonia cu Totul , armonie ce vine odata cu acceptarea tuturor partilor noastre asa cum sunt si Doamne, ajuta-ne sa putem ramane sinceri si cu pace in inima, indiferent de orice am experimenta! Multumesc! Amin!

132. Doamne, binecuvanteaza totul si binecuvanteaza-ne pe toti, in fiecare clipa cu iubirea, gratia si pacea Ta! Amin!:)

133. Avem in sufletul nostru o imensa capacitate de a iubi! Trebuie doar sa ne reamintim de ea, sa ne amintim de fiecare data, de Iubirea din sufletul nostru. Unele situatii si experiente care apar in viata ta se afla aici tocmai ca sa-ti reaminteasca tot mai mult de aceasta iubire. Doamne, orice s-ar putea intampla in vietile noastre, ajuta-ne sa ramanem cu inima deschisa si sa ne amintim mereu de iubire si de capacitatea imensa de a iubi pe care TU ai asternut-o in sufletul nostru. Multumim! Amin!:)

134. Doamne, tot ce simt sa-ti cer in rugaciunile mele este sa ne binecuvantezi pe toti cu intelegere profunda , spirituala. Fie ca toti sa ne reamintim de adevarata noastra Fiinta, de adevarata noastra natura pentru ca ea este Totul si sa ramanem in constienta de Sine, in conexiune profunda cu Tine. Pentru ca in aceasta conexiune, lucrurile se vor aseza cu cea mai mare simplitate pentru toata lumea! Multumesc! Amin!

135. Doamne, ajuta-ne sa privim lumea prin ochii Tai, binecuvanteaza-ne cu Lumina Ta, deschide-ne sufletul sa intelegem experientele vietii cu intelegerea Ta si pune in inimile noastre Adevar Sfant! Ajuta-ne sa simtim conexiunea si uniunea cu Totul! Multumim! Amin!

136. Doamne, ajuta-ne sa ne abandonam in mainile Tale, in Gratia Ta si fie intotdeauna, Voia Ta in toate! Doamne, deschide-ne sufletul sa ramanem in contemplare interioara si sa recunoastem , acolo, in interiorul nostru, adevarul pur! Sa fim in pace si impacati cu Totul, sa fim in pace si impacati cu Nimicul si sa fie armonie divina in vietile tuturor! Multumim! Amin!:)

137. Doamne, binecuvanteaza-ne pe toti cu realizarea a ceea ce suntem cu adevarat pentru ca in aceasta realizare vom gasi absolut tot ce am cautat vreodata! Binecuvanteaza-ne cu puritate si claritate in inima si in minte si aseaza-le pe toate cum stii Tu ca este pentru binele suprem al tuturor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *