3 Carti Despre Gandirea Pozitiva Pe Care Ti Le Recomand

 

Asa de mult imi doresc ca tu sa intelegi rolul si esenta vietii, scopul pentru care ai venit in lume, incat as vrea ca, citind aceste randuri sa simti cum te prind de mana si te indrept spre o cale noua. Este o cale a bucuriei, a impacarii sufletesti, a bunastarii.

Ce este in fond gandirea pozitiva?

Este capacitatea noastra de a iubi si de a ne face iubiti. O persoana care respecta si implineste legea nescrisa a iubirii nu are cum sa gandeasca negativ, nu primeste astfel de idei in mintea sa. Raspandind armonie in jur, respectandu-i pe ceilalti, vei primi la randul tau zambete si recunostinta.

Multi autori au scris nenumarate carti despre gandirea pozitiva. Au studiat ani de-a randul, propriile vieti sau vietile altora le-au fost manuale vii. Prin experientele traite sau vazute au grait lumii intregi si au povestit propriile concluzii referitoare la gandirea pozitiva.

Ti-as putea recomanda multe carti, dar ma voi limita deocamdata la 3 titluri de carte despre gandirea pozitiva, pe care sunt convinsa ca le vei savura pana la ultima fila:

1. „Cum sa invingi grijile si stresul”, de Dale Carnegie. Din vasta sa experienta scrie cu toata pasiunea si convingerea despre „armele” gandirii pozitive si cum le putem aplica in lumea noastra. Stilul este concis, convingator, pe intelesul tuturor. Ti-o recomand cu toata increderea, daca vrei ca gandurile tale sa fie indreptate spre pozitivism si lipsire de griji.

2.  „Forta gandirii pozitive” de Norman Vincent Peale. Este o carte scrisa cu aleasa maiestrie despre forta gandurilor pozitive in viata noastra, influenta lor si arta de a dobandi aceste insusiri de exceptie. Vei intelege ca esti ceea ce gandesti si vei invata sa gandesti pentru a avea succes.

3. „Simple Steps to Impossible Dreams” de Steven K. Scott, este o carte captivanta ce demonstreaza simplu de ce unii oameni reusesc sa duca la indeplinire ceea ce isi propun, iar altii nu. Este o demonstratie vie ca si tu poti avea o gandire pozitiva si ca daca vrei vei reusi in atingerea oricarui scop bun.

 

Aceste carti despre gandirea pozitiva te vor invata cateva trucuri, insa reusita iti apartine. Ea va veni in functie de atentia cu care le vei citi si vei sti sa pui in practica ceea ce ai descoperit.

Tine minte, ele nu te vor invata sa-i manipulezi pe ceilalti pentru a obtine ce vrei ci te vor modela sa reusesti prin propriile forte, acceptandu-ti conditia umana si sociala si tinzand in acelasi timp spre mai bine. Succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *